Page logo
Message boardWeatherAbout usContact us
Home
Hunting
Fishing
In the dept
Jakthund
Equipment
Outdoor
Skiing
Picture gallery
Language Norsk - NorwegianLanguage English - Engelsk

Drømmehytte for jakt og fiske?

Kvænangsbotn i Nord-Troms

Kvænangen Jeger- og Fiskeforening (KJFF) har en meget pen foreningshytte i Kvænangsbotn i Nord-Troms. Hytta er er et glimrende utgangspunkt for både jakt, fiske og bærplukking, men den er forholdsvis lite brukt. Foreningen ønsker at hytta skal brukes, og leier den derfor ut til både medlemmer og ikke- medlemmer.

Hytta ligger naturlig til i skogen, og har torvtak. Legg merke til ankomsten uten trapp.

Beliggenhet

Hytta ligger helt innerst inne i Kvænangsbotn i Nord-Troms, ca 4 timers kjøring fra Tromsø. KJFF er nå så heldige at det er asfaltert vei innover Kvænangsbotn, dersom man ta av ved Sekkemo på turen innover (nord for brua ved Sørstraumen). Innkjørselen ned til hytta er omtrent 300 meter før man kommer til Kvænangselva (hvis man kjører fra nord). Med andre ord en ypperlig hytte å bo hvis man ønsker å benytte seg av den storslåtte naturen i området.

Av elver er Kvænangselva like i nærheten, og det er store muligheter for fiske i flere fjellvann i Kvænangsbotn/ vidda. Hytta ligger dessuten kun 5 minutters kjøring fra anleggsveien inn til Shoikat, et velkjent område for både jakt og fiske. Det er for øvrig bra med både tyttebær, blåbær og bringebær i nærområdet. Videre er sjøen få hundre meter unna med muligheter både sommer og vinter. Hva med et par døgn på hytta i forbindelse med den årlige isfiskekonkurransen på fjordisen? Sommer, høst og senvinter kan man kjøre helt ned til hytta.

Kjøkkenet er enkelt uten innlagt vann, men er rikt utstyrt med kar, kopper, bestikk osv.

Selve hytta:

Hytta er vel utrustet mht kokeutstyr, kopper, fat, bestikk med mer (til minst 15-20 personer). Det er 2 seksjoner med sofa og bord- til sammen 3 spisebord med sitteplasser (sofa og benker) til minst 20 personer. Sofaene kan man også ligge på ved overnatting dersom det blir trangt på hemsen. Hemsen er romslig og det er liggeplasser til 7-8 stykker. Her er det kun 2 madrasser- liggeunderlag eller lignende må medbringes. Videre er det et enkeltrom med en seng. Kjøkkendelen er forholdsvis liten med 2 kokeplater og kokekar (også store kokekar). Utenfor hytta er det benker og et enkelt bålsted. Det er dessverre ikke innlagt vann, slik at drikkevannet må hentes i bekk nord- øst for hytta (3- 400 meter). Bak hytta er det utedo. Se ellers bildene for å få et inntrykk av standard/ utseende. Hytta er meget velegnet til forholdsvis store lag og foreninger, barnehager eller skoler som ønsker å bruke nærområdet.
Utedoen ligger bak hytta, nøkkelen finner dere inne i hytta.

Praktiske opplysninger:

Hytta leies ut til medlemmer av KJFF for kroner 100,- pr. døgn, mens det for lag og foreninger samt ikke- medlemmer koster 300,-. Dersom ikke- medlemmer ønsker å leie i flere døgn håper vi at dere kan tenke dere å bli medlemmer hos oss (se nederst på siden for medlemsskap og kontaktperson). Det vil lønne seg for dere som leietakere!

På grunn av at området er et populært utfartssted forsøker foreningen i år å selge ved. Veden er å få kjøpt hos kontaktpersonen for utleie. Prisen pr. sekk er pr. dags dato ikke fastsatt.

Kontaktperson ved leie: Johnny Johansen 777- 69750. Kontaktpersonen bor i nærheten av hytta, slik at kjøreavstanden blir minimal for å få tak i nøkkelen. Regler mht bruk av hytta finner dere på hytta.

Medlemspriser NJFF med tilknytning til Kvænangen JFF:

Kategori Pris

Hovedmedlem med tidskrift 385,-

Barne -/ ungdomsmedlem med tidsskift (inntil 25 år gammel). 175,-

Barne -/ ungdomsmedlem uten tidsskift (inntil 25 år gammel). 80,-

Pensjonist/ uføremedlem med tidskrift 260,-

Familiemedlem/Sidemedlem uten tidsskrift 120,-

Innbetalingsblankett fåes hos: Kjell Arne Seppola tlf 976 13257

Det er 3 slike sofagrupper. Det skal gi sitteplasser til minst 20 stykker!


Copyright - 20(c)02 - Villmarken.net