Page logo
Message boardWeatherAbout usContact us
Home
Hunting
Fishing
In the dept
Jakthund
Equipment
Outdoor
Skiing
Picture gallery
Language Norsk - NorwegianLanguage English - Engelsk

Om Villmarkens Sønner

Villmarken.net er et nettsted for sportsfiskere, jegere og andre friluftsinteresserte. Nettstedet skal formidle gode fiske-, jakt- og turhistorier med bilder, utstyrsomtaler, artikler med tips til jakt og fiskeplasser, samt relevant fagstoff om emnet.

Vi er tre eventyrlystne gutter i beste alder som benytter det meste av sin fritid på jakt og sportsfiske, hovedsakelig i Norge og Sverige, men også andre steder på kloden. Som de fleste andre jegere og fiskerer har vi lyst til å meddele våre opplevelser med andre. Og vi ønsker også å høre fra dere.


Hans Eilif Larsen, ansvarlig redaktør

Hans Eilif Larsen er 36 år, bosatt i Tromsø, men kommer opprinnelig fra naturperla i Nord-Troms, Kvænangen. Drømmeturen er kanotur gjennom urørte vassdrag med fluestanga i beredskap, på jakt etter storørret og storrøye. Turområdet er stort sett hele Nordkalotten, men turen går ofte til Finnmark. Når høsten nærmer seg og urinstinktet tar overhånd, er han ofte å finne på støkkjakt etter småvilt i det som må være et av landets beste rypeterreng - like utafor stuedøra.

Kjetil Thorsen

Kjetil Thorsen er 35 år, bosatt på Spikkestad, opprinnelig fra Skoppum utenfor Horten. Favoritthobbyen er fluefiske etter ørret og røye, men i mars/april er det sjøørreten i Oslofjorden som får all oppmerksomhet. I de senere år har kanotur gjennom urørte vassdrag i Nord-Sverige og Nord-Norge vært en viktig del av fiskeopplevelsen. Turen går også ofte til elver og vann på Østlandet. Vinterstid er det ørret- og røyefiske på isen som lokker. Om høsten blir fluestanga byttet ut med hagla, og han drar på jakt etter ringduer, ryper og annet småvilt. Har Gordonsetteren Pia og Irsksetteren Tinto sammen med kona Heidi.

Jan-Arvid Johansen

Jan Arvid Johansen er 36 år og kommer fra Nordreisa i Nord-Troms, bosatt i Alta. Hovedinteresse er fluefiske etter laksefisk, med en spesiell forkjærlighet for fiske etter sjørøye.Jon Arne Solheim, gjesteskribent

Jon Arne Solheim er 30 år, bosatt i Burfjord i Kvænangen, opprinnelig fra Nordreisa. Som lærere flest har han mange og lange ferier og driver med jakt og fiske når sjansen byr seg. Han fisker etter alt som har spord. Han denget sluk i 15 år, før han oppdaget fluefiskets mysterier og det tok overhånd. Lista over favorittområder for fiske er lang, men trives særlig godt på vidda innafor Kvænangsbotn, Repparfjord, Tanavassdraget, Reisaelva (sjørøye) og Munkelva. Som jaktkompis har han en strihåret Vorsther som sørger for tilstrekkelig med ryper i sekken fra de mange jaktområdene i Kvænangen og Nordreisa.

Geir Grundvåg Ottesen, gjesteskribent

Geir Grundvåg Ottesen er 40 år og bosatt i Tromsø. Hovedinteresse er fluefiske etter ørret og røye. Det er tørrfluefisket som fenger mest. Favorittområdene hans er Troms og Finnmark, men han har også fisket ørret på Tasmania og New Zealand.


Har du en historie du vil fortelle, eller noen jakt- og fiskebilder som du vil meddele?

Send oss en mail med dine bilder og litt forklarende tekst!!

Vil du bli fast gjesteskribent på Villmarken.net? Da kan få tilsendt et eget brukernavn og passord til vårt publiseringssystem. Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt med deg! :)

 

Copyright - 20(c)02 - Villmarken.net