Page logo
Message boardWeatherAbout usContact us
Home
Hunting
Fishing
In the dept
Jakthund
Equipment
Outdoor
Skiing
Picture gallery
Language Norsk - NorwegianLanguage English - Engelsk

Karasjohka - en fiske- og padleopplevelse

De fleste som er interessert i fisking og padling har sikkert vurdert Karasjokka som mål. Vi fikk tips om stor ørret og en fin padleopplevelse og bestemte oss for å ta turen. Vi ville ikke slite oss ut før turen virkelig begynte, og valgte å fly inn på vidda.Det som lokker de fleste er rykter om at Karasjohka huser STOR ørret. Det fikk vi også bevis for, men vi vet at det finnes betydlig større fisk i elva. Men det å finne den virkelig store, krever både tid til å prøve seg fram, timing, og litt flaks.

Karasjohka som er en del av Tanavassdraget har sine kilder inne i Annarjohka nasjonalpark. I og med at det er ganske langt å komme seg inn til den interessante delen av elva, velger de fleste å fly inn. Boulzajavre kan til tider fortone seg som en middels norsk flyplass, men her finnes store områder å boltre seg på.

Den padlbare delen av Karasjohka er i overkant av 10 mil, og egner seg godt både for kano og kajakk, med unntak av et par korte strekninger som det anbefales å bære. Vi forsøkte oss litt på litt mer enn vi burde og fikk betale for det. Se bildene i bildeserien som ble tatt etter et vi kom på tørt land i kulpen under den velkjente Suorbmegorzi...

  application/octet-streamPadleguide for Karasjokka
text/htmlFiskeopplevelser ved Buolzajavre - av Goran Eriksson


Copyright - 20(c)02 - Villmarken.net