Page logo
ForumVær og vindOm ossKontakt oss
Hjem
Jakt
Fiske
Under overflata
Jakthund
Utstyrsguiden
Turer
Ski
Bildegalleri
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk

Hvordan lage en fiskeruse!

Bidra til kultivering av eget fiskevann

Stadig flere fiskevann preges av en overbefolket fiskebestand. Dette er først og fremst typisk for røye. Det er flere metoder som kan benyttes for å forsøke å få tilbake den fine bestand som en gang var i vannet.
En av disse metodene er ruse, en innretning som er enkel å lage.

Utstyrssnakk

Er du opptatt av å ha det nyeste og hotteste av alt turutstyr som kommer på markedet? Er det nye alltid så mye bedre at det forsvarer de "ublue" prisene? Eller bryr vi oss ikke om prisene i det hele tatt?

Drømmehytte for jakt og fiske?

Kvænangsbotn i Nord-Troms

Kvænangen Jeger- og Fiskeforening (KJFF) har en meget pen foreningshytte i Kvænangsbotn i Nord-Troms. Hytta er er et glimrende utgangspunkt for både jakt, fiske og bærplukking, men den er forholdsvis lite brukt. Foreningen ønsker at hytta skal brukes, og leier den derfor ut til både medlemmer og ikke- medlemmer.

Sammenleggbar kano - Ally 16,5DR

Etter å ha vurdert hva vi ville bruke kanoen til, falt vi ned på en Ally fra Bergans. Det har vi ikke angret på hittil, selv om kanoen har fått en del juling i snart 10 somre.

Fluemønstre

Her finner du linker til flere gode nettsteder med store mengder med fluemøsnte, også flere internasjonale nettsteder med bilder og mye informasjon om fluemønstre til alle formål.

Nyhetsbrev fra Villmarken.net
Meld deg på og abonnér på vårt månedlige nyhetsbrev.
E-post:

Copyright - 20(c)02 - Villmarken.net